Σχετικά με εμάς

Ο θάνατος κάποιου αγαπημένου μας ανθρώπου είναι αναμφίβολα μία πολύ δύσκολη κατάσταση που μας γεμίζει θλίψη και που δυστυχώς θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας.
Τα γραφεία τελετών ΝΑΣΣΟΣ στην Αθήνα. διαθέτουν την αξιοπιστία, την πείρα και τον σεβασμό, ώστε να μπορεί να παράσχει την υποστήριξη που έχει ανάγκη τη δεδομένη στιγμή η πενθούσα οικογένεια.
Αναλαμβάνουμε να διευθετήσουμε την κάθε διαδικασία για την τελετή της κηδείας του εκλιπόντος με συνέπεια, επαγγελματισμό και διακριτικότητα.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα σας με αίσθημα ειλικρινούς σεβασμού για την απώλειά σας και να συμβάλλουμε στον αποχαιρετισμό του αγαπημένου σας προσώπου με την πρέπουσα τιμή και αξιοπρέπεια που αρμόζει στην περίπτωση.


Μαζί σας όλο το 24ωρο - 

210 832 2048 - 697 3684 818 


Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τα πάντα, όσον αφορά στη νεκρώσιμη τελετή, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και το στολισμό, με διακριτικότητα, για να σας διευκολύνει και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Αναλαμβάνουμε μεταφορά της σορού, επαναπατρισμό, αλλά και μεταφορές σε οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός Ελλάδος. Αναλαμβάνουμε, επίσης, αποτεφρώσεις και τελετές, ανάλογα με τις θρησκευτικές και ιδεολογικές πεποιθήσεις του εκλιπόντος και της οικογένειάς του. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας διατηρούμε αίθουσες μακαρίας καθώς και αίθουσες δεξιώσεων, οι οποίες διατίθενται για κηδείες και μνημόσυνα. 


Τα γραφεία τελετών ΝΑΣΣΟΣ στην Αθήνα είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να σας εξυπηρετήσει, διευκολύνοντας - όσο αυτό είναι δυνατόν - τη δύσκολη αυτή στιγμή.